A villányi borászat minden évben a rozé alapanyagokkal kezdi meg a szüretet, így már novemberben polcokra kerülnek a legfrissebb borok. Medoc noir, merlot és kékfrankos házasításával, alacsony alkohollal, üdítő savakkal rendelkező gyöngyözőbor. Friss, ropogós, vonzóan élénk színű, üde, piros bogyós gyümölcsaromájú buborékos rozé.
Gyöngyöző gyümölcsösség, eper, májusi cseresznye érezhető illatában. Ízében frissesség, határozottság jelenik meg.
A borvidékről és tulajdonosról:
"Villányi hagyományok, külföldi nagybirtokokra jellemző értékrend, finomra csiszolt borok, köztük a legendás Kopar – ő Gere Attila. 75 hektár organikus művelésű szőlő, házasítások sok év tapasztalattal, élvezeti értékre és hosszú érlelhetőségre koncentrálva."