MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

A szekszárdi borvidék sztárjai: Takler borok

2024-05-07
A Szekszárdi borvidék, Magyarország egyik legősibb és legelismertebb bortermő régiója, ahol a dombok és völgyek ölelésében érik a szőlő, a Takler Pincészet pedig mint a régió egyik zászlóshajója, generációk óta áll az élén. A pincészet, melyet a Takler család alapított, nem csupán a minőségre törekszik, hanem a terroir egyedi jellegzetességeinek megőrzésére is. Ismerd meg ma a Takler pincészetet, és ha kedvet kaptál egy exkluzív kóstolóra a saját nappalidban, rendelj kínálatunkból, hogy 1-2 munkanap alatt házhoz szállíthassuk a gondosan válogatott nedűket!
Tovább olvasom >

Balatoni borok - Badacsony és Balatonboglár

2024-05-07
A Balaton, Magyarország "tengerének" partjain két jelentős borvidék bújik meg: Badacsony és Balatonboglár. Ezek a régiók nem csak a magyar borászat zászlóshajói, hanem a balatoni táj ikonikus szimbólumai is. Itt a szőlőültetvények, mint a zöld gyöngyök, fűzik körbe a tó kék szalagját, történelmi és modern borászati technikák találkozásának helyszínén. Ismerd meg most a badacsonyi és balatonboglári borokat és engedd, hogy kóstolásra csábítsanak!
Tovább olvasom >

Melyek a legjobb magyar borok?

2024-05-06
Gondolkoztál már azon, hogy mi teszi a magyar borokat olyan különlegessé? Ezek a borok, mint egy régi jó barát, mindig képesek meglepetéseket okozni, egyensúlyt találni a régi hagyományok és a friss innovációk között. Minden kortyukkal egy újabb történetet mesélnek el, amelyek a magyar tájak gazdag örökségéből fakadnak. Most szeretnénk, ha megtudnád, hogy melyek a legjobb magyar borok, megismernéd történetüket és kedvet kapnál ahhoz, hogy mikor bort vásárolsz vagy rendelsz online, egy igazi villányi vagy tokaji különlegességre esne a választásod.
Tovább olvasom >

Gyere velünk a Villányi borvidékre, a Sauska és Riczu borok hazájába

2024-05-06
Villány, ez a csodálatos borvidék, Magyarország déli részén bújik meg, ahol a napfény és a szőlősorok ölelkezése páratlan borok születését ígéri. E táj nem csupán a természet ajándéka, hanem a borászok műhelye is, ahol a történelem és a modern technológiák keverednek. Itt található két különleges borászat, a Sauska és a Riczu, melyek borai messze földön híresek.
Tovább olvasom >

Készülj fel egy, a pincétől a pohárig tartó utazásra! Online borkalauz a MAGENTA DELI-nél

2024-05-02
Megérkezett a Borkalauz a MAGENTA DELI-hez, ahol minden pohár egy történetet mesél. A következő két hétben megismerheted a legfinomabb borainkat szolgáltató borászatokat, megtudhatod, hogyan válassz bort, beavatunk a borkészítés és a borok varázslatos világába, és azt is megmutatjuk, milyen ételhez melyik bor passzol a legjobban. Egyszóval: igazi borszakértőt faragunk belőled!
Tovább olvasom >

Jamaica Blue Mountain kávé: az érzékek fellegvára

2024-04-29
Gondoltál már arra, milyen lehet egy olyan kávét kortyolgatni, amelynek minden egyes szemét a világ egy távoli, egzotikus pontján, a karibi napfény simogatta magaslatokon termesztették? Ahol a gyakran ködbe burkolózó, hűvös hegyvidéki levegő és a termékeny talaj együtt teremtik meg a tökéletes körülményeket egy különleges kávé megszületéséhez? Üdvözlünk a Jamaica Blue Mountain kávé páratlan világában, ahol nem csak a természet csodálható meg, hanem ahol a kávézás maga is művészetté emelkedik.
Tovább olvasom >

Olasz vacsora recept: Strangozzi vargányás tészta bazsalikomos pestoval

2024-04-26
Ez az egyszerű, mégis ízletes recept egy klasszikus olasz étel, ahol a vargányás tészta és a friss bazsalikomos pesto tökéletes harmóniában olvad össze. A Sudár Birtok bazsalikom pestoja gazdag és aromás, míg a Pasta Artigianale Strangozzi vargányás tészta egyedi textúrájú és ízű, ráadásul még durum is; így ez az olasz vacsora garantáltan elnyeri a család minden tagjának tetszését.
Tovább olvasom >

A tökéletes csésze titka: olasz kávé kalauz

2024-04-26
Az olasz kávé kultúrája egy évszázadokon átívelő hagyományokból és szigorú minőségi előírásokból szőtt bársonyos lepel, mely az egész világon híres. Amikor az olasz kávé aromáját érezzük, azonnal egy stílusos római kávézó teraszára repül a fantáziánk, ahol a pincér éppen egy frissen őrölt espresso-t szolgál fel. Az olasz szemes kávé, az olasz őrölt kávé és az olasz kapszulás kávé mindegyike magában hordozza ezt az évszázados tudást és tradíciót, miközben saját, egyedi karakterükkel bűvölnek el minket.
Tovább olvasom >

Fedezz fel új autentikus ízeket az Olasz Hetek során

2024-04-24
10% kedvezmény minden megjelölt eredeti olasz alapanyagra, italra és édességre az OLASZ10 kuponkóddal!Képzelj el egy hangulatos olasz trattoriát, ahol az asztalokon frissen sült focaccia gőzölög, a levegőben pedig a bazsalikom és frissen őrölt fűszerek illata keveredik az érett olasz paradicsom aromájával. Nincs szükség repülőjegyre vagy hosszú utazásra, hogy mindezt megtapasztald: az Olasz Hetek most elhozzák ezt a varázslatos atmoszférát közvetlenül az otthonodba.
Tovább olvasom >