MAGENTA DELI
Rendelj 2024.05.20-ig minimum egy üveg bort, és mi megajándékozunk egy prémium Grissinivel! Részletek a blogon!
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Fedezz fel új autentikus ízeket az Olasz Hetek során

2024-04-24

10% kedvezmény minden megjelölt eredeti olasz alapanyagra, italra és édességre az OLASZ10 kuponkóddal!

Képzelj el egy hangulatos olasz trattoriát, ahol az asztalokon frissen sült focaccia gőzölög, a levegőben pedig a bazsalikom és frissen őrölt fűszerek illata keveredik az érett olasz paradicsom aromájával. Nincs szükség repülőjegyre vagy hosszú utazásra, hogy mindezt megtapasztald: az Olasz Hetek most elhozzák ezt a varázslatos atmoszférát közvetlenül az otthonodba.

Ennek örömére ma örömmel osztjuk meg veled utazásunk kezdetét, a Magenta Deli & Cafe történetét.

A Magenta Deli & Cafe története - szenvedély és eredeti olasz alapanyagok

Magenta Deli & Cafe három évvel ezelőtt nyitotta meg először kapuit egy álom és egy szenvedély közös gyümölcseként. Azt mondják, hogy az olasz kultúra és gasztronómiai örökség egyedülálló varázslatot hordoz magában, és mi nem tudtunk ellenállni ennek a vonzásnak. Az olaszországi utazásaink során inspirálódtunk, és ezek az élmények ösztönöztek bennünk a Magenta Deli megteremtésére. Az olasz vendégszeretet, az ízek gazdagsága és az élet élvezete mind meghatározó része lett cégpolitikánknak.

2021-ben nyitottuk meg webshopunkat, a nagy covidos őrület közepette, hogy az olaszos ízeket és kényelmet elhozhassuk hozzád is az otthonodba. Majd eljött az ideje, hogy 2023 őszén megnyissuk üzletünket és kávézónkat is, hogy személyesen is részese lehesset a Magenta varázsának!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megoszthatjuk ezt az élményt veled, és örömmel várunk, hogy részese légy a Magenta családnak! Legyen szó finom olasz tésztákról, frissítő proseccóról, vagy a legkiválóbb extra szűz olívaolajról, kínálatunkban mindenki megtalálja a számára tökéletes ínyencségeket.

Delikát webshop: helyi és autentikus olasz ételek támogatása

Miközben Olaszország adta az ihletet, elkötelezetten támogatjuk a magyar kézműves márkákat és termelőket is. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy a legkiválóbb olasz és helyi termékek széles választékát kínálhassuk. A Magenta Deli & Cafe-nál a minőség és az eredetiség garantált – fedezd fel a legújabb, izgalmas termékeinket! 

Csatlakozz a Magenta családhoz: élvezd az olasz alapanyagok varázslatát

Merülj el az autentikus olasz ízek világában a Magenta Deli & Cafe kínálatával! Webshopunkban a legfinomabb olasz tésztaételek receptekhez szükséges alapanyagok, mint a szárított paradicsom, vagy a reggelire vagy édességnek is tökéletes, ínycsiklandó olasz mogyorókrém várja, hogy felfedezd őket. Használd az OLASZ10 kuponkódot a megjelölt termékekre, és szerezd be kedvenc olasz alapanyagaidat, a különleges olasz szemes kávét vagy az ízletes grissini-t 10% kedvezménnyel!

Töltsd meg a kosarad és élvezd az igazi olasz ízeket

Lépj tovább a kulináris kalandban, és töltsd meg a kosarad a Magenta Deli & Cafe válogatott olasz termékeivel. Akár egy gyors olasz vacsora recept elkészítésére készülsz, vagy egy pazar olasz bor kóstolóját tervezed, nálunk minden megtalálható a tökéletes olasz élményhez. Ne felejtsd el használni az OLASZ10 kuponkódot a kasszánál, hogy kihasználd a 10% kedvezményt, mielőtt az olasz olíva és passata frissességét élvezed.

 

Tarts velünk az Olasz Heteken a Magenta Deli & Cafe-nál, és élvezd a különleges olasz kínálatunkat, amely garantáltan gazdagítja konyhádat és ízlelőbimbóidat. Csatlakozz a Magenta családhoz, és fedezd fel az olasz ízek valódi gazdagságát.