Olasz hámozott szitált paradicsom.
A Passata gazdag textúrájú és élénkvörös színű.
Smooth & Rich, ideális minden olyan recepthez, amely rövid elkészítési időt igényel, és ízesíti az ételeket.
100% olasz paradicsom, hozzáadott só nélkül.
A Coppola Tomato Passata gondosan válogatja és használja a teljesen érett kerek paradicsomot, amelyet a napfényes és termékeny Közép- és Dél-Olaszországban termesztenek. Augusztus és szeptember között szüretelik le ezeket a paradicsomokat, majd válogatják, szitázzák, és egy csipet sóval alacsony hőmérsékleten főzik, hogy sima, gazdag textúrájú és élénkvörös színű mártást kapjanak.
A Coppola friss paradicsomból készíti a Passatát, koncentrátum vagy püré nélkül.
Cukor, édesítőszerek hozzáadása nélkül készül, mesterséges aromáktól, sűrítőanyagoktól, feszesítő anyagoktól mentes.
Tetracsomagos brikbe csomagolva.
Jó tudni: Az olasz passata szó jelentése „átment”, mivel az emberek ezt a sima szószt úgy készítették, hogy szitán átpasszírozták a hámozott szilvaparadicsomokat.